Compania online de rezervare a biletelor feribot pentru transportatorii de marfa Freightlink din Marea Britanie isi extinde serviciile in restul Europei si intra pe piata din Romania, unde isi propune sa vanda in primul an 5.000 de bilete.

Platforma a efectuat anul trecut peste 650.000 de rezervari la nivel european. Peste 60.000 de vehicule de transport marfa inmatriculate in Romania au traversat granitele Mari Britanii anul trecut, potrivit datelor Ministerului Transportului din Marea Britanie, iar destinatiile in care feribotul este punct de legatura sunt din ce in ce mai accesate de romani, conform Mediafax.

Astfel, compania prezenta in Marea Britanie din anul 2003 a decis extinderea operatiunilor pentru piata locala, adaptand functionalitatile platformei in limba romana.

Utilizatorii din Romania au la dispozitie peste 400 de rute feribot pentru transport marfa, inclusiv cele mai putin cunoscute, precum Nordul Africii, Islanda, Tunisia, Insulele Canalului, Insulele Canare sau Finlanda.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Coronavirus | Transportatorii, în pericol, după scăderea numărului de pasageri
Setari Cookie-uri