Loc 4: Eshima Ohashi - Japonia

Denumit pod de catre japonezi, Eshima Ohashi arata ca un roller coaster care urca pana la 44 de metri inaltime, scrie madpatriots.com. Soseaua are 1,6 kilometri si, desi poate fi un cosmar pentru unii, pentru altii este o placere sa admire peisajul si ambarcatiunile care trec pe dedesubt. Drumul este peste lacul Nakaumi, care leaga orasele Matsue si Sakaiminato.

Loc 3: Yungas Road, Bolivia

Drumul Yungas din Bolivia este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai periculoase din lume si are si un nickname pe masura, "Drumul mortii". Pe langa portiunile inguste, in unele locuri terenul nu este destul de stabil si se poate surupa oricand, iar tot traseul este marginit de prapastii.

Loc 2: Los Caracoles Pass, Chile

Sa ai ocazia sa privesti de pe Muntii Anzi suna foarte bine, nu si daca ai de parcurs un drum intortocheat care iti poate face rau. Trecatoarea din Chile, Los Caracoles, este greu de traversat din cauza drumului extrem de inclinat. Cu toate acestea este un drum popular pentru localnicii care il parcurg din Argentina spre Chile.

Loc 1: Red Mountain Pass, Colorado

Daca va este frica de inaltimi nu este o idee buna sa conduceti in Colorado prin trecatoarea Red Mountain. La punctul cel mai inalt poti ajunge la o inaltime de 3,3 km, fiind un peisaj uimitor.