Volkswagen nu va scapa prea curand de greseala facuta cu masluirea emisiilor, denumita Dieselgate, ne demonstreaza o inregistrare a conferintei marcii auto germane de la Salonul Auto de la Geneva 2016, in care un protestatar a facut un moment penibil, scrie motortrend.com.

Un barbat, imbracat ca un mecanic VW, a urcat pe scena si i-a spus executivului Volkswagen ca a adus noul dispozitiv de trisare si ca il va monta imediat la modelul expus, un VW Up!.

"Am adus noul dispozitiv de trisare. Nimeni nu va afla de el, o sa il instalez acum. Domnul Muller (CEO VW) zis ca este ok, atata timp cat nu afla nimeni despre el", a spus protestatarul.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Cu o cheie in mana si o cutie din metal, pe care scria cutia de trisat, protestatarul s-a baga sub motorul masinii de cum ar vrea sa o monteze.

In septembrie 2015, Volkswagen s-a trezit in cel mai mare scandal din istoria companiei dupa ce a fost prins ca a masluit emisiile reale ale motoarelor diesel pentru a avea acces pe piata auto americana. Peste 600.000 de masini VW cu motoare diesel au avut software-ul mincinos.

Citeste si:
Volkswagen vrea sa produca 1,5 milioane de vehicule electrice pana...
Volkswagen vrea sa produca...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Top 5 branduri auto cu peste 10.000 de masini noi vandute in Romania