UPS il numeste pe Jim Kearney pe pozitia de country manager UPS Ungaria, Romania si Grecia, pentru a coordona aproximativ 650 de angajati.

Kearney il inlocuieste pe Tim Helsen, care ocupa in prezent functia de country manager pentru UPS Olanda. Kearney este de origine irlandez si are o experienta de 27 de ani in cadrul UPS.

Noul manager si-a inceput cariera in 1989 ca functionar administrativ in cadrul departamentului financiar-contabil al UPS Marea Britanie, cu sediul la Londra. Pe parcursul anilor urmatori, a detinut numeroase pozitii cu multiple responsabilitati in cadrul aceluiasi department.

In 1999, a devenit office manager pentru UPS European Consolidated Service Center in Dublin, Irlanda. Patru ani mai tarziu, Kearney s-a mutat la Bruxelles, unde a ocupat functia de manager financiar al departamentului financiar-contabil al UPS Europa.

In 2004, Kearney a fost promovat ca si controller pentru o regiune din UPS care, la acel moment, includea zonele Mediteraneana, Orientul Mijlociu si Africa, avand sediul la Bruxelles. Un an mai tarziu, a revenit in Dublin, unde a ocupat pozitia de controller in cadrul Consolidated Service Center. In 2009, a fost desemnat country manager pentru UPS Irlanda.

Gheorghe Lapadat, noul...
Citeste si: FNGCIMM are un nou director general

In 2011, Kearney a acceptat pozitia de director pentru contractorii de servicii autorizate pentru UPS din tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, iar in 2013 a inceput sa coordoneze, in calitate de director, contractorii de servicii autorizate pentru UPS din Europa de Est, avand sediul in Irlanda. Din ambele pozitii, Kearney a fost responsabil de supravegherea si coordonarea activitatilor contractorilor de servicii autorizati pentru UPS din tarile cuprinse in aceste regiuni.

UPS este lider global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, inclusiv transportul de colete mici si marfuri cargo. Cu sediul central in Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cum poate fi eliminat amatorismul in management?