Inainte de prezentarea oficiala de la Paris, Volkswagen, a dezvaluit primele fotografii oficiale cu noul model 4x4 Touareg.
Volkswagen a publicat primele fotografii oficiale cu noul model Touareg 4x4, inainte de lansarea de la Paris de peste cateva zile. Schimbarile in partea frontala sunt semnificative, noul Touareg aducand un nou design al capotei, al barei frontale, al blocurilor optice, al oglinzilor laterale plus o noua configuratie a spoilerelor.

La capitolul tehnologie, noul Touareg, aduce o imbunatire importanta prin adoptarea noii generatii a sistemului ESP si trecerea la frane ABSPlus. ABSPlus este conceput si dezvoltat de compania Volkswagen, iar capacitatile sale sunt incredibile, micsorand distanta de franare cu 20 la suta. Sistemul ESP include Active Rollover Protection (ARP) si frane setate pentru ploaie.

Patru variante de motorizare vor fi valabile pentru noul Touareg, una pe benzina si trei diesel. Motorizarea pe benzina este asigurata de un V6 de 3.6 litri care dezvolta 280 CP. Versiunile diesel sunt compuse din propulsorul TDI de 2.5 litri cu 174 CP si DPF (diesel particulate filter), din motorul V6 TDI de 3.0 litri care dezvolta 225 CP si din monstrul V10 TDI de 5.0 litri dotat cu DPF si cu o putere de 313 cai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri