Noul virf de gama de la Volvo a primit o noua motorizare, menita sa faca modelul mai atractiv in competitia cu masinile germane de lux.
Cea de-a doua generatie a limuzinei S80 a fost lansata saptamina aceasta si pe piata romaneasca. De la prezentarea oficiala in luna februarie la Salonul Auto de la Geneva si pina in prezent, zece clienti din Romania au facut deja comenzi pentru achizitionarea acestui autoturism.

Printre schimbarile cele mai importante, noul S80 vine in premiera cu un motor in opt cilindri dispusi in V. Motorul de 4,5 litri genereaza 315 cai-putere. Pentru aceasta varianta de motorizare, noul model dispune de tractiune integrala permanenta. Tot la capitolul motorizari, potentialii clientii ai acestei limuzine mai pot opta, inca din momentul lansarii, intre un propulsor pe benzina de 3,2 litri in sase cilindri si 238 de cai-putere si unul pe motorina de 2,4 litri si 185 de cai-putere.

Pretul noului model din clasa premium incepe de la 42.250 de euro si ajunge pina la 69.655 de euro, cu toate taxele incluse.

Inteligenta scandinava

S80 este prima masina produsa de constructorul scandinav prevazuta cumulat cu sistem de avertizare impotriva coliziunilor (Collision Warning), asistare la frinare (Brake Support) si control al distantelor in timpul deplasarii (Adaptive Cruise Control). Coloana de directie articulata, airbagurile tip cortina, centurile de siguranta cu pretensionare, sistemul de protectie fata de loviturile din spate si pilotul automat sint echipamente din oferta standard care intra in dotarea tuturor celor trei versiuni de echipare: Kinetic, Momentum si Summum.

Protectia antiefractie este asigurata de un dispozitiv care-l atentioneaza pe proprietar prin intermediul unei telecomenzi de orice patrundere neautorizata in habitaclu.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=7135&art=17960&cHash=7195297321

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri