Concernul Continental majoreaza din nou participarea la profit a angajatilor sai pe plan mondial si anunta ca va distribui pentru anul financiar 2015 aproximativ 150 de milioane de euro catre angajatii eligibili.

Sumele variaza in functie de tara, iar pentru un angajat in Romania este de 600 de euro, cu 20% mai mult fata de anul fiscal 2014.

"Angajatii nostri sunt cei care transforma Continental intr-un angajator foarte atractiv. Ei creeaza cu succes mobilitatea prezenta si viitoare. Munca, angajamentul si realizarile lor au contribuit din nou la cresterea sustenabila a companiei, intr-un mediu economic plin de provocari”, a declarat Anica Stoica, directorul de personal Continental Romania.

Continental este un furnizor international de componente auto, producator de anvelope si partener industrial. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope si ContiTech, concernul a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri preliminara de 39,2 miliarde de euro si are in prezent peste 208.000 de angajati in 55 de tari.

Citeste si:
Cum explica ANOFM faptul ca doar 200 de someri au gasit un job in...
Dezinteres? De ce mai putin...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Setari Cookie-uri