ALD Automotive a livrat o flota de 52 autovehicule Toyota producatorului national de sisteme de ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant Casa Noastra, care detine brandul QFort.

Masinile sunt modele Toyota Avensis si Corolla si au fost livrate la inceputul lunii martie. Livrarea celor 52 de autovehicule s-a facut de catre Toyota Craiova - Top Serv Motors.

Produsul de leasing operational se numeste Toyota All Inclusive si este destinat antreprenorilor locali. Acesta presupune un pachet complet de servicii in care marca Toyota este implicata ca producator si retailer prin reteaua de dealeri, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operational.

Lansat in iunie 2015, Toyota All Inclusive se adreseaza atat IMM-urilor si PFA-urilor care au nevoie de autovehicule noi si costuri complet predictibile, cat si companiilor locale cu flote semnificative.

Prin contractul de leasing operational, clientii beneficiaza de o rata fixa lunara in care sunt incluse o serie de servicii furnizate chiar de catre service-ul Toyota: mentenanta autovehiculului, schimbul si stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de inlocuire, asistenta non-stop, asigurari complete si gestionarea daunelor. In plus, produsul poate fi accesat cu avans 0%, clientul platind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului, iar la finalul contractului, nu mai trebuie sa gestioneze vanzarea masinii.

Casa Noastra, proprietar al brandului QFort, este cel mai mare producator national de sisteme de ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant. Compania a fost infiintata in anul 1995, are capital in totalitate romanesc. Investitiile in fabrici au depasit 30 de milioane de euro pana in acest moment. Casa Noastra, producatorul ferestrelor Qfort, a sarit pragul de 1.100 de angajati si trimite la export doua treimi din productie. Pe piata din Italia, compania este al doilea furnizor de ferestre si usi din PVC, si primul producator din extern ce activeaza pe aceasta piata, detinand 10% din cota de piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri