Suzuki lanseaza editia speciala Swift Cool, cu o culoare noua si motorul de 1,2 litri benzina 94 CP, la un pret de 10.800 euro cu TVA.

Suzuki Swift Cool

Swift Cool are cusaturi argintii pe volan, un eleron sport si jante din aliaj. Pe langa culoarea speciala Horizon Orange, modelul este disponibil si in culorile Bright Red 5, Silky Silver 2, Galactic Gray, Cosmic Black, Pearl Cool White si Boost Blue 3. Vopseaua metalizata costa 310 euro.

Suzuki Swift Cool

Dotari Suzuki Swift Cool

Pe lista de dotari sunt aer conditionat, radio CD mp3+Bluetooth cu port USB, scaun sofer reglabil pe inaltime, scaune fata incalzite, volan reglabil pe inaltime, 7 airbag-uri ( frontale, laterale, cortina si unul pentru genunchii soferului), geamuri electrice fata/spate, cruise control, comenzi pe volan, oglinzi retrovizoare exterioare incalzite si actionate electric, senzori de parcare spate, lumini de zi cu tehnologie LED, ABS + EBD, ESP si sistem de monitorizare a presiunii in pneuri.

Suzuki Swift Cool

La fel ca toate modelele Suzuki, Swift Cool vine cu 5 ani garantie fara limita de kilometri si 3 ani de asitenta rutiera incluse.

Concurentii Suzuki Swift sunt Renault Clio, VW Polo, Peugeot 208, Skoda Fabia, Ford Fiesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri