• Autozeitung a testat 14 anvelope diferite; ContiSportContact 5 este ”de departe cea mai buna”
• Anvelope de buget provenite din Asia “arata slabiciuni evidente”

Hanovra, 25 Februarie 2016. In primul test de anvelope de vara a sezonului 2016 cu 13 teste diferite, ContiSportContact 5 a obtinut primul loc, cu mult inainte de urmaritori. Expertii revistei Auto Zeitung (editia 6/16) au adunat un numar de 14 anvelope de vara de la producatorii din Asia, Europa si SUA. Au pus anvelopele sa ruleze pe pista de incercare a acestora si au studiat caracteristicile lor de performanta pe drumuri ude dar si uscate. Dimensiunea testata a fost 225/45 R 17, care se potriveste pe mai multe modele de autoturism din gama compacta sau medie.

Cand testele pe carosabil ud au fost finalizate, ContiSportContact 5 a fost deja in fata. "Cand s-a ajuns la testul de franare, anvelopa Conti a pus toate celelalte in umbra", au scris jurnalistii. "Directie receptiva, adernta excelenta, extrem de sigura", au adaugat ei. Si pe carosabil uscat anvelopa sport dezvoltat la Hanovra a impresionat specialistii. "Decelerare de top si manevrare laterala ferma in viraje rapide", a fost modul in care s-a descris performanta anvelopei. Rezumand, revista a scris: "Extrem de aderenta pe carosabil ud si intotdeauna sigura. In acest test anvelopa Conti este de departe cea mai buna"

Nu pentru prima data, echipa de testare de la Auto Zeitung a fost mai putin multumita de anvelopele de buget de la producatorii din Asia, care au fost incluse in test. Ultimele trei anvelope in test au fost din acest segment si a trebuit sa se confrunte cu critici dure pentru performanta lor pe carosabil ud. "Adevarul este ca trebuie sa ai grija cu anvelopele de buget", au scris specialistii de la Auto Zeitung. "In unele cazuri, anvelopele cu pretul cel mai mic prezinta slabiciuni evidente. Numai produsele premium au dovedit performante de top - mai ales anvelopa Continental care, datorita caracteristicile sale bune la toate testele, a devenit meritoriul castigator din acest test "

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri