Porsche recheama in service 409.477 de modele Cayenne fabricate in perioada 2011-2016, dintre care 951 de masini sunt in Romania.

Germanii spun ca verificarea vizeaza inelul de siguranta de la sistemul de fixare a pedalelor. Problema a fost descoperita in timpul unor inspectii interne si remediata pentru modelele iesite ulterior de pe linia de productie.

Proprietarii automobilelor Cayenne din Romania vor fi contactati direct de catre reprezentantii Centrului Porsche Bucuresti. Operatiunea de verificare si remediere va fi gratuita, va incepe in cel mai scurt timp posibil pe baza de programare si nu va dura mai mult de jumatate de ora pentru fiecare client.

Vanzarile Porsche in Romania in primele doua luni din an au fost de 33 de masini. Pe intregul an 2015, romanii au comandat 200 de unitati Porsche.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri