Automobile Bavaria, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, care detine 12 dealeri BMW, trei centre MINI service si singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o noua locatie BMW in orasul Targu Mures.

Automobile Bavaria Mures activeaza sub umbreala MHS Holding, entitate formata din trei grupuri mari de companii, care realizeaza impreuna o cifra de afaceri anuala de 310 milioane euro si ofera locuri de munca pentru 1000 de oameni.

“Inaugurarea unei noi locatii BMW in Targu Mures, la scurt timp dupa lansarea primului service BMW din Bacau, ilustreaza perfect intentiile de extindere a retelei de dealeri BMW – Automobile Bavaria Group anuntate la inceputul acestui an. Suntem convinsi ca inaugurarea acestei noi locatii insotite de largirea portofoliului de produse si servicii oferite pe plan local vor veni in intampinarea asteptarilor clientilor BMW din Mures si Moldova,” a declarat Milos Vujanovic, vicepresedinte Automobile Bavaria Group.

Noua reprezentanta BMW din Mures este situata in localitatea Corunca. Deschiderea oficiala este marcata printr-un eveniment de tip “Porti Deschise” in perioada 31 martie – 2 aprilie si include o prezentare completa a serviciilor post-vanzare, a showroom-ului de vanzari automobile rulate, a ofertelor promotionale ale momentului oferite clientilor si sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile.

Automobile Bavaria Mures

Vanzari record in 2018 pentru...
Citeste si: Vanzari record in 2018 pentru BMW Group Romania

Service-ul BMW este echipat cu trei posturi pentru mecanica, un post de diagnoza computerizata, un post geometrie roti computerizata, un post de tinichigerie, o cabina pentru vopsitorie, spalatorie si ITP.

In luna martie, dealerul de masini a mai deschis un showroom in Bacau, pentru a avea o acoperire mai buna in zona Moldovei.

In 2016, Automobile Bavaria Group estimeaza o crestere de minimum 10% a vanzarilor si serviciilor, precum si o crestere substantiala a vanzarilor de automobile rulate si a cifrei de afaceri consolidata.

Automobile Bavaria Group Romania detine 12 dealeri BMW si un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrala si de Sud-Est. Asigura locuri de munca pentru 450 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 94 milioane euro.

BMW Group a livrat peste...
Citeste si: BMW Group a livrat peste 140.000 de automobile electrificate in 2018

MHS Truck & Bus Group Romania este importatorul general MAN in Romania. Detine opt centre proprii de competenta pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare si mai performant importator MAN din Europa Centrala si de Sud-Est. Asigura locuri de munca pentru 355 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 104 milioane euro.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Vanzarile de autoturisme ecologice au crescut in Romania cu peste 65%