Peugeot a realizat un program prin care vrea sa lanseze 26 de noi masini, opt vehicule comerciale si un model pick-up. In urma acestui plan, producatorul auto francer si-a triplat tinta pentru profit. Incercarea aceasta vine in dorinta de a-si consolida pozitia dupa un bailout de doi ani, scrie Bloomberg.

Peugeot si-a propus pana in 2021 sa genereze un profit operational de 6%, comparativ cu 2%, tinta precedenta din strategia din 2014 "inapoi in cursa", potrivit unei declaratii de presa a producatorului, conform Mediafax.

"Bazandu-ne pe reconstructia financiara, vrem sa lansam un produs global si o ofensiva tehnologica. Ne vom asigura ca PSA creste organic si ca este profitabil", a spus Caros Tavares, CEO-ul companiei.

Cel de-al doilea producator auto european ca marime vrea sa depaseasca anii de restructurari, inchideri de fabrici si inghetari de salarii. Acele mutari au ajutat Peugeot sa reduca costurile si sa depaseasca tintele, iar acum CEO-ul vrea sa arate ca producatorul auto poate concura cu rivalii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri