Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata la ora 14:00 in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti.

De la ora 14:00, oficialitatile vor traversa cu autocarele pentru o proba de rezistenta pasajul rutier “DJ 102 peste DN1B”. Dupa aceasta proba va incepe montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie, in prezenta lui Constantino Tagliente, reprezentant al furnizorului Tensacciai din Italia, scrie jurnalulph.ro.

Galerie foto: Sensul giratoriu suspendat din Prahova

Proiectul de infrastructura este finantat din fonduri europene si va costa aproximativ 79 de milioane de lei, contributia Consiliului Judetean Prahova fiind de 3 milioane de lei. Pasajul rutier suprateran are o raza exterioara de 51 de metri si o latime de 11 metri.

Video cu pasajul rutier suprateran Paulesti in urma cu 3 luni

Pentru reabilitarile de poduri si pasaje pentru drumuri nationale, CNADNR aloca 145,1 milioane lei. Anul acesta, bugetul total pentru infrastructura este de 4,23 miliarde lei din care 1,73 miliarde lei sunt pentru constructia de autostrazi, 948,8 milioane lei pentru reabilitarea drumurilor nationale si 740,5 milioane lei pentru variantele de ocolire.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) vrea sa inaugureze in acest an 95 de kilometri de autostrada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri