Havi Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistica si transport de pe plan local, si-a crescut businessul cu 8% anul trecut, ajungand la peste 138 milioane de euro, si mizeaza in 2016 pe un an cel putin la fel de intens, a declarat directorul general al companiei, Mihnea Ioan.

”Reducerea TVA-ului a generat o crestere a vanzarilor clientilor nostri, iar aceasta modificare a insemnat pentru noi o crestere a volumelor de marfa distribuite de HAVI Logistics“, a precizat managerul care conduce de circa 20 ani filiala locala a grupului HAVI Logistics, scrie Mediafax.

In acest an, compania vrea sa dezvolte noi servicii si sa extinda baza de clienti, concentrandu-se pe o strategie de crestere pe termen lung. „Intotdeauna depunem eforturi pentru a obtine o dezvoltare prin excelenta, aceasta fiind benefica pentru clientii si angajatii nostri.

Consolidarea parteneriatelor cu clientii existenti, extinderea prin atragerea de noi clienti si investitia in dezvoltarea angajatilor nostri sunt principalele directii strategice pe care le avem in vedere in acest an“, a mai spus managerul. Havi Logistics activeaza in circa 27 de tari, are peste 5.700 de angajati si peste 60 de centre de distributie. Cel mai mare client al grupului este lantul de restaurante de tip fast-food McDonald’s.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri