Compania ceha AAA Auto, cel mai mare comerciant de masini second-hand din Europa centrala, vrea sa vanda anu viitor 7.000 de unitati in Romania, dublu fata de tinta prevazuta pentru 2006, informeaza un comunicat al companiei.
"Sunt increzator ca, pana la sfarsitul anului 2006, vom atinge cifra de 4.500 de masini vandute. (...) Privim cu optimism apropiata integrare a Romaniei in Uniunea Europeana, planificata pentru data de 1 ianuarie 2007. Consideram ca piata de masini rulate se va dubla in cursul anului viitor, a spus in comunicat, Miodrag Stanoievici, country manager pentru AAA Auto Romania.AAA Auto si-a propus sa vanda anul acesta 3.500 de masini rulate in Romania, iar pentru la anul, tinta este de 7.000.

Compania e prezenta in Romania din toamna anului trecut cand a deschis in cartierul bucurestean Militari o reprezentanta cu suprafata totala de 10.000 metri patrati, unde sunt expuse pentru vanzare 400 de masini. Compania a inceput deja lucrprile la centrul Bucharest West care va fi deschis anul viitor si va avea 800 de masini.

AAA Auto a vandut pana acum in Romania 3.000 de masini rulate. Cele mai cautate sunt masinile produse acum patru ani, iar cele mai vandute modele sunt Opel Astra, Volkswagen Passat, Peugeot 206 si Renault Laguna. Compania este prezenta pe piata ceha din 1992 si de-a lungul timpului a devenit cel mai mare dealer de masini second hand din Europa Centrala cu mai mult de 250.000 de masini vandute in cei 14 ani de existenta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri