Group West Motors a investit 1,5 milioane de euro intr-un showroom BMW in Satu Mare si se asteapta pe termen mediu sa vanda o masina noua la 3-4 zile.

Tinta de vanzari pentru anul acesta este de 30 de unitati noi si 15 masini rulate comercializate prin serviciul BMW Premium Selection. Pe termen mediu, compania se asteapta la vanzari de 100 de masini noi pe an.

Complexul BMW din Satu Mare are o suprafata utila de peste 1.500 de metri patrati. Acesta include un showroom cu posibilitatea de a prezenta 4 automobile. Zona de service are o suprafata totala de 1.000 metri patrati si permite lucrari simultane la 12 automobile. In curand, va fi disponibila si o statie de incarcare masini electrice.

Group West Motors

Compania Group West Motors este construita pe sinergii cu alte doua companii din grup: Anvelo Satelit Satu Mare, dealer OPEL, asigura o experienta a pietei locale, in timp ce Grup West Premium Oradea contribuie cu experienta pe piata premium.

"Group West Motors este o companie nou infiintata in grupul nostru de firme pentru a sustine noul dealership BMW in Satu Mare. Ne bazam pe sustinerea celorlalte companii din grup, care vin cu experienta in vanzarile BMW in alte regiuni, dar si un portofoliu de clienti important in Satu Mare”, a declarat Aron Marton, director general Group West Motors Satu Mare.

Marton spune ca un client BMW vine in showroom cu o imagine clara asupra marcii si a intentiei de achizitie si doreste sa se informeze despre detalii si solutii de finantare.

"Ne adresam pietei locale si vrem sa lucram cu si pentru piata locala. De aceea intreaga investitie s-a realizat cu furnizori si antreprenori din Satu Mare, cu putine exceptii, acolo unde nu exista acoperire locala. Am vrut astfel sa contribuim la dezvoltarea economica a orasului si suntem mandri ca avem, cu solutii locale, un centru care respecta toate standardele BMW”, a mai spus Aron Marton.

Marca BMW a inregistat la inceput de an vanzari record pe piata auto din Romania, de 578 de unitati, in crestere cu 64% fata de anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri