Premium Auto, importatorul oficial Jaguar Land Rover, a lansat in Romania crossover-ul Jaguar F-Pace, la un pret de pornire de 46.300 euro cu TVA pentru motorizarea de 2 litri diesel 180 CP Pure AWD cu transmisie manuala.

F-Pace mai este disponibil si cu motorizarea de 3 litri diesel V6 de 300 CP, 3 litri benzina 340 CP, 380 CP. Cel mai rapid F-Pace accelereaza in 5,5 secunde pana la 100 km/h.

Preturile Jaguar F-Pace

Modelul poate fi comandat cu nivele de echipare: Pure (46.300 euro cu TVA), Prestige (49.920 euro cu TVA), R-Sport (52.560 euro cu TVA), Portfolio (53.880 euro cu TVA), S (72.600 euro cu TVA) si editia limitata First Edition (81.840 euro cu TVA), care se va produce doar in primul an de la lansare, intr-un numar limitat de 2.000 de unitati.

Jaguar F-Pace

Primul SUV Jaguar se lauda cu o structura usoara din aluminiu, faruri LED adaptive, sistemele Adaptive Surface Response, Intelligent Driveline Dynamics,Torque Vectoring, Adaptive Dynamics, Configurable Dynamic, si un ecran tactil de 10,2 inch sub forma de tableta, posibilitatea de a conecta 8 dispozitive la hotspotul WI-FI, un panou de bord HD de 12,3 inch cu patru teme vizuale si display de navigatie 3D full-screen.

Jaguar F-Pace

Pe lista de dotari sunt scaunele spate incalzite, cu reglare electrica, sistemul InControl Touch Pro. Noul model are 4,73 metri lungime, un ampatament de 2,87 metri lungime si un portbagaj de 650 litri.

Jaguar F-Pace vine si cu o bratara rezistenta la apa, care inlocuieste cheia masinii pentru activitatile in aer liber, denumita Activity Key.

Jaguar F-pace

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri