Lungimea totala a autostrazilor a crescut in 2015 cu 64 de kilometri, reteaua nationala de drumuri rapide insumand 747 de kilometri. Ritmul mediu de constructie a avansat usor fata de 2014, conform Adevarul Financiar.

Ritmul constructiei de autostrazi a fost, in 2015, de 175 de metri pe zi (64 de kilometri in cele 365 de zile ale anului trecut), in crestere fata de cei aproape 107 metri pe zi in 2014, reiese din datele comunicate ieri de Institutul National de Statistica (INS).

La sfarsitul anului 2015, lungimea totala a retelei de autostrazi a fost de 747 de kilometri, cu 64 de kilometri mai mare fata de finalul anului 2014.

Cei 747 de kilometri de autostrada reprezinta doar 4,2% din totalul drumurilor nationale din Romania, potrivit datelor INS. Totusi, lungimea retelei de autostrazi mentionate de catre INS cuprinde si lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie, cu o lungime de 22 de kilometri, inaugurat in noiembrie 2014 si inchis in luna septembrie 2015 din cauza unor deficiente grave care i-au provocat surparea.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri