Alpha Cab, cel mai nou jucator local de pe piata serviciilor de inchirieri de masini, anunta investitii de aproximativ un milion de euro in masini premium, cu care acestia spera sa atraga peste 1.000 de clienti activi in primul an de activitate, potrivit unui comunicat de presa.

Clientii din zona de business si expatii care au nevoie de o masina de lux sunt cei vizati de companie. Alpha Cab opereaza exclusiv cu masini marca Mercedes, conform News.ro

“Ideea a venit initial dintr-o nevoie personala care mi-a aratat ca exista o nisa foarte importanta pe piata din Romania. Nu exista pana acum un serviciu de car rental profesionist si organizat, dedicat executivilor si expatilor, un standard cu care ei sunt obisnuiti in oricare alta tara calatoresc sau lucreaza. Am decis astfel sa investesc in domeniu”, a declarat directorul general al Alpha Cab, Valentin Tanasa.

Deocamdata, serviciile Alpha Cab sunt disponibile pentru cei ce locuiesc in Bucuresti si Ilfov, insa exista planuri de extindere si in alte orase mari din Romania precum Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi.

Alpha Cab isi doreste sa devina un brand de referinta pe acest tip de transport, luand in considerare planul de a ajunge la un parc auto de 50 de masini Mercedes, atat E Class cat si S Class si Vito/Viano.

Reprezentantii companiei apreciaza ca valoarea medie a unei curse va fi de aproximativ 50 lei. Cei care vor folosi serviciile vor putea achita cu cardul online, in aplicatie, cash sau cu cardul in masina. Alpha Cab este o companie cu capital romanesc, infiintata in 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri