Hyundai Elantra, model ajuns la cea de-a sasea generatie, este disponibil pe piata romaneasca cu doua motorizari, la un pret de pornire de 14.764 euro cu TVA sau 13.264 euro prin Programul Rabla 2016.

Motorizarile sunt 1,6 litri CRDi 136 CP si 1,6 litri benzina 128 CP, cu transmisie automata sau manuala, ambele cu sase trepte.

Hyundai Elantra

Partea frontala a noului Hyundai Elantra este definita de grila hexagonala specifica gamei, incadrata de forma farurilor HID, cu tehnologie LED, conferind modelului o alura atletica.

La interior, Elantra dispune de instrumentar de bord Supervision, cu ecran color TFT LCD de 3.5 inch, volan si scaune fata incalzite, aflate in dotarile optionale.

Noua generatie Elantra beneficiaza si de sistemul de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS), completat de sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HAC). De asemenea, noul model este echipat cu functia de pilot automat (ACC), la care se adauga senzorii de parcare cu spatele si sistemul de management al stabilitatii vehiculului (VSM). Standard, autovehiculul include sistemul de sapte airbaguri - doua frontale, doua laterale, doua cortina si una pentru genunchii conducatorului auto - inchidere centralizata cu telecomanda si computer de bord.

Hyundai Elantra

Paleta de culori pentru noua generatie prezinta o serie de noua nuante de caroserie. La interior, modelul poate fi configurat in doua versiuni cromatice de tapiterie – bej sau negru – disponibile pentru material textil. In plus, dotari optionale precum jante din aliaj de 17’’, oglinzi laterale, actionate electric si incalzite, cu semnalizare tip LED, lumini spate cu tehnologie LED, pedalier cromat, adauga o nota sofisticata noului Elantra.

”La nivel global, Elantra a depasit 10 milioane de unitati comercializate, fiind primul model Hyundai si unul dintre cele 10 din istoria industriei auto care trece de acest prag”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri