Hertz Romania intra pe piata de rent-a-car din Iasi si deschide cel de-al optulea sediu din Romania, intrucat estimeaza cresteri in regiunea Moldovei in urmatorii ani.

Sediul din Iasi va oferi servicii de inchiriere de masini pe termen scurt si de leasing operational, asigurand mobilitate turistilor, dar si companiilor din zona.

“Avem motive importante sa consideram ca orasul Iasi si intreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta in urmatorii ani datorita turismului in continua crestere, dar si datorita investitiilor din partea companiilor locale si internationale. Amazon este doar una dintre marile companii care a facut recent investitii in aceasta zona si se estimeaza ca tendita va continua cu alti investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne imbunatati prezenta in Romania pe piata de rent-a-car, dar si pentru a oferi serviciile de leasing operational clientilor din Iasi si din imprejurimi”, a declarat George Asimakis, country manager, Hertz Romania.

Biroul din Iasi va oferi servicii si celor care calatoresc in Iasi, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3. Compania este prezenta in Romania in Bucuresti, unde se afla sediul central, Constanta, dar si in cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu si Mihail Kogalniceanu (judetul Constanta).

Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services), infiintata in Romania la inceputul anului 2007, ofera servicii de Leasing Operational si Management de Flota. Hertz Lease este o subsidiara a companiei Autohellas ATEE, o companie detinuta de Th. Vassilakis Group, care detine si francizele Hertz Rent a Car si Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia, Muntenegru, Croatia si Ucraina. Autohellas ATEE este lider pe piata in Grecia, detinand aceasta pozitie de un timp indelungat, cu ajutorul flotei de 30.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri