Casa de insolventa Ionescu si Sava SPRL, din Bucuresti, vinde un numar de 65 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Mobile Shop Sprinter 310 CDI, noi, nerulate, cu an de fabricatie 2011, care au fost carosate special pentru activitatea defunctului business Mic.ro, al lui Dinu Patriciu.

Mic.ro a intrat in faliment in 2012, la doar doi ani de cand omul de afaceri a pornit business-ul care ar fi trebuit sa concureze atat Mega Image, cat si magazinele mici „de cartier”.

Autovehiculele puse in vanzare sunt noi, „si beneficiaza de toate dotarile specifice (generator de curent, vitrine calde si reci, frigidere etc.). In prima faza vor fi valorificate acele autovehicule comerciale in stare impecabila, ulterior urmand a fi scoase spre vanzare si cele care prezinta usoare urme de uzura datorata depozitarii necorespunzatoare”, subliniaza anuntul casei de insolventa.

Unul dintre aceste autovehicule poate fi vizionat in fata spalatoriei auto City Go situata la intersectia Strazii Popa Nan cu Calea Calarasi.
Pretul de vanzare este in cuantum de 22.600 euro + TVA/autovehicul, insa se pot acorda discount-uri in functie de numarul de autovehicule achizitionate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri