FAN Courier va dechide pana la finalul anului doua centre noi de primire/predare expeditii in Bucuresti, pentru a ajunge la zece unitati.

Cel de-al 9-lea centru a fost deschis pe 1 iunie in Bd. Theodor Pallady.

”Centrul de predare/primire expeditii din Bd. Theodor Pallady nr. 2, bl. M2A, operational incepand de astazi, este o solutie suplimentara pe care am adoptat-o pentru clientii care nu pot sau nu doresc sa astepte curierul acasa. Este o solutie in completarea serviciului Collect Point si a parteneriatului semnat la finalul lui 2014 cu OMV-Petrom. In acelasi registru se inscriu si deschiderea noului HUB Regional de la Brasov dar si afilierea noastra la organisme internationale precum EURODIS, cu care ne putem sustine cresterea eficientei serviciilor”, a declarat Roxana Magopet, marketing&pr manager al FAN Courier.

Amenajat intr-un spatiu de 68 mp noul centru de predare/primire expeditii este deschis 12 ore pe zi.

FAN Courier estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 102 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 15% fata de anul anterior. Anul trecut, investitiile realizate de FAN Courier au fost de peste 12 milioane de euro, cu aproape 50% mai mari decat estimarile initiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri