Harley-Davidson nu se juca atunci cand a dezvaluit proiectul electric LiveWire. Producatorul de motociclete a subliniat ca in urmatorii cinci ani va produce prima Harley electrica, scrie Engadget.com.

Sean Cummings, creatorul motocicletelor, nu a oferit amanunte suplimentare, insa, cel mai probabil, nu va semana foarte mult cu prototipul LiveWire aratat in 2014.

Cea mai mare provocare este maximizarea distantei pe care motocicleta o poate parcurge, fara reincarcare. Conceptul LiveWire permitea doar 60 de mile, in cel mai bun caz, ceea ce foarte multi motociclisti nu ar accepta. Harley nu se bucura de luxul oferit de masini, care poate tine mai multe baterii.

Chiar si asa, simplul fapt ca Harley a anuntat oficial ca doreste sa intre pe segmentul motocicletelor electrice este demn de semnalat. Acesta este un brand care e, practic, sinonim cu motoare zgomotoase si care, se pare, considera ca ar putea sa intre pe un segment de piata ecologic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri