Achizitionarea rovinietei, precum si plata taxei de trecere la podurile peste Dunare, prin intermediul sistemului, sunt oprite, sambata, din cauza unei defectiuni la sistem, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Sistemul de achizitionare a rovinietei si de plata a taxei de pod a picat in jurul orei 4.00 dimineata, iar pana la acest moment nu se cunoaste cauza defectiunii si nici cat va dura pana se remediaza situatia, au declarat pentru News.ro reprezentantii CNADNR, scrie News.ro.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania precizeaza ca in perioada in care sistemul nu functioneaza nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contraventiei pentru cei surprinsi in trafic fara rovinieta/peaj.

CNADNR mai spune ca va anunta opinia publica imediat ce defectiunile vor fi remediate si sistemul va fi functional.

Aceleasi probleme cu sistemul au fost inregistrate si de Paste, cand sistemul s-a blocat sambata dimineata, in jurul orei 5.00, din cauza unei probleme la server, si a fost repus in functiune a doua zi.

In acest weekend, multi romani pleaca pe litoral sau in statiunile de la munte, profitand de faptul ca si luni este zi nelucratoare, cu ocazia sarbatorilor de Rusalii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri