Circulatia rutiera a fost deviata, luni, la orele pranzului, de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, romanii intorcandu-se acasa din minivacanta de Rusalii. Traficul a fost deviat si de pe DN73A Rasnov - Predeal, scrie News.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in judetul Brasov, incepand cu ora 12:00, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN 1A Sacele- Cheia-Ploiesti. Incepand cu aceeasi ora, a fost deviat traficul si de pe DN73A Rasnov - Predeal pe DN73, fie catre Brasov si apoi spre Cheia pe DN1A, fie catre Pitesti pe DN73 si apoi spre Bucuresti pe autostrada A1.

Conform sursei citate, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, in ambele sensuri de mers. Intre statiunile Sinaia si Busteni au inceput sa se formeze coloane de autovehicule, pe sensul de mers catre Capitala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri