Circulatia rutiera este restrictionata, duminica, in Capitala, pentru desfasurarea Crosului veteranilor de razboi "VeteRUN - Cupa Steaua”, scrie News.ro.

Traseul crosului va fi urmatorul: Piata Presei Libere, Soseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Bd. Maresal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Presei Libere. Traficul rutier este restrictionat intre orele 10.00 - 14.00, gradual pe traseul de alergare si strazile care acced in acesta.

Competitia este o miscare populara prin care cetatenii, alaturi de militari ai Armatei Romaniei, isi vor arata respectul si pretuirea pentru veteranii de razboi, ranitii, invalizii si urmasii celor decedati ca urmare a participarii la cel de-Al Doilea Razboi Mondial, anunta organizatorii.

La intrecerea sportiva vor lua parte copii legitimati la Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua”, militari care au participat la misiuni in teatrele de operatii din Afganistan, Irak si Balcanii de Vest, copii, tineri si adulti care doresc sa-i onoreze pe veteranii de razboi.

Participantii se vor aduna pana la ora 10.00, iar in intervalul orar 11.00 - 14.00, vor alerga intre Parcul Herastrau (parcare pavilion H ) – Soseaua Kiseleff – intoarcere inainte de Piata Presei – Soseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Soseaua Kiseleff (inchidere totala) – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor (banda I ) – Piata Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan (inchidere totala) – Soseaua Kiseleff – Parc Herastrau (parcare pavilion H ).

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri