Enel si BYD vor coopera pentru a oferi impreuna autobuze electrice si alte servicii de transport catre municipalitatile interesate din zonele in care cele doua companii sunt prezente.

Proiectele de depozitare a energiei se vor concentra pe aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale, bazate pe bateriile cu litiu apartinand BYD.

"Enel si BYD isi vor folosi abilitatile si prezenta geografica, cu scopul de a sprijini eforturile lor extinse in promovarea electrificarii transportului public, precum si noi servicii pentru clienti, pe baza tehnologiilor stationare de depozitare a energiei", a declarat Ernesto Ciorra, directorul Enel pentru Inovare si Dezvoltare Durabila.

In ceea ce priveste mobilitatea electrica, Enel si BYD au convenit sa se bazeze pe solutiile tehnologice dezvoltate de ambele companii pentru incarcarea automobilelor si mobilitatea electrica, precum si explorarea solutiilor integrate si sinergiilor pentru o posibila oferta comuna adresata oricaror municipalitati interesate din zonele in care Enel sau BYD sunt prezente.

Enel si BYD vor cerceta impreuna oportunitati de finantare, in scopul de a vinde solutii la cheie ce cuprind autobuze electrice BYD si statii de incarcare si alimentare cu energie electrica, din partea Enel.

Sursa foto: Spielvogel / en.wikipedia.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri