Sursa foto: YouTube/Mobileye

Automatic furnizeaza date despre masina

Automatic furnizeaza date despre masina

Automatic este un adaptor mic de masina care se conecteaza la portul de diagnoza pentru a afla informatii in timp real, potrivit businessinsider.com.

Dispozitivul, care se conecteaza cu telefonul prin Bluetooth, reda problemele motorului, iti spune unde ai parcat, iti ofera istoricul calatoriei si chiar poate suna dupa ajutor in caz de accident.

Gadget-ul functioneaza cu majoritatea masinilor fabricate dupa 1996 si costa 100 de dolari.

Vinli este un hotspot WiFi pentru masina

Vinli este un hotspot WiFi pentru masina

Vinli este un dispozitiv care ofera WiFi de mare viteza in masina. Vinli se monteaza la mufa de diagnoza (OBD) si se conecteaza la un smartphone. Prin intermediul unei aplicatii, soferul poate primi informatii despre masina si o poate urmari de la distanta.

Vinli este disponibil pentru 200 de dolari si este compatibil cu cele mai multe masini fabricate dupa 1996.

Zubie va urmari informatiile vitale pentru masina

Zubie va urmari informatiile vitale pentru masina

Zubie este un dispozitiv care conecteaza masina la Internet, vine cu GPS, conexiune wireless si senzori care urmaresc parametrii automobilului.

Dispozitivul poate trimite alerte pentru a ajuta soferul sa scape de obiceiuri proaste, cum ar fi tendinta de a frana tare. De asemenea, poate trimite notificari parintilor, daca copii conduc cu viteza. Pretul dispozitivului cu abonament este de 100 de dolari anual.

Pearl RearVision este o camera inteligenta pentru marsarier

Pearl RearVision este o camera inteligenta pentru marsarier

Pearl RearVision este o camera de marsarier care poate fi montata pe suportul placutei de inmatriculare si reda imagini pe telefon cand masina ruleaza cu spatele.

Pentru a se conecta la telefon atunci cand masina merge cu spatele, camera foloseste un dispozitiv fixat la OBD. Camera poate analiza si obstacolele din spatele masinii pentru a alerta soferul. Pearl RearVision urmeaza sa fie lansata pe piata in septembrie la un pret de 500 de dolari.

Mobileye 560 avertizeaza soferii de pericole

Mobileye 560 avertizeaza soferii de pericole

Mobileye 560 le ofera soferilor informatii in timp real care ii ajuta sa previna accidentele. Sistemul consta intr-o camera inteligenta care se monteaza pe bord si ofera semnale acustice si luminoase soferilor.

Camera are un computer capabil sa masoare distanta dintre vehicule, sa citeasca limitele de viteze, si sa detecteze pietonii. Mobileye costa 850 de dolari.