UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, extinde serviciul de coletarie UPS Worldwide Express cu 52 de tari si ajunge la 117 tari si teritorii, oferind optiunea livrarii mai rapide pentru clienti in mai multe locatii.

Serviciul UPS Worldwide Express garanteaza livrarea in urmatoarea zi lucratoare calendaristica, pana la 10:30 a.m., pranz sau 2 p.m., in functie de destinatie. Din 2016, serviciul oferit de UPS este disponibil pentru inca 52 de tari si teritorii.

Companii din sectoare precum retail, high-tech, productie industriala si sanatate, dar si consumatori individuali folosesc serviciul pentru expedieri globale in regim de urgenta. Companiile care ofera produse cu termen de expirare scurt si companiile care produc bunuri pentru evenimente speciale care necesita modificari ale comenzilor de ultim moment gasesc extrem de utila viteza si fiabilitatea serviciului.

Economistii de la Organizatia Mondiala a Comertului estimeaza o crestere a comertului in acest an si au asteptari chiar mai mari pentru anul viitor. Serviciul UPS Worldwide Express ajuta la facilitarea acestei cresteri, oferindu-le clientilor mai multe optiuni pentru livrari importante.

"Odata cu aceasta extindere, aria de acoperire totalizeaza 117 tari, care realizeaza aproape 95% din produsul intern brut la nivel mondial si 96% din importuri", a declarat Jim Barber, presedinte UPS International.

Republica Dominicana a devenit recent o piata puternica pentru exportatorii din SUA, intre cele doua tari existand un acord de liber schimb. In Europa, lista este completata cu Albania, Andorra, Armenia, Belarus, Cipru, Georgia, Malta si Moldova, companiile beneficiind astfel de mai multe optiuni, iar UPS confirma astfel angajamentul luat de a facilita cresterea in regiune. UPS intentioneaza sa investeasca 2 miliarde de euro in operatiunile din Europa pana in 2019 pentru a extinde numarul destinatiilor, a imbunatati timpul de livrare si a creste capacitatea globala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri