BMW Group si BMW Brilliance Automotive vor dezvolta si lansa exclusiv pentru segmentul compact premium din China, modelul BMW Seria 1 Sedan.

BMW Seria 1 Sedan este derivat din BMW Concept Compact Sedan care a avut premiera mondiala la Salonul Auto de la Guangzhou, in 2015. Ca model pregatit pentru productie, BMW Seria 1 Sedan pastreaza elementele de design ale acelui concept car, inclusiv proportiile caroseriei specifice BMW.

BMW Seria 1 Sedan

Segmentul automobilelor compacte premium inregistreaza cea mai rapida crestere la nivel mondial si in China.

Dezvoltarea si testarea noului automobil a avut loc la sediul BMW cu implicarea inginerilor din China. De asemenea, noul automobil a fost supus unor teste extinse pe sosea privind circumstante diferite ale conditiilor de drum si ale situatilor climatice, pe diferite trasee din China. Prin BMW Seria 1 Sedan, inginerii BMW au facut numeroase reglaje si imbunatatiri in conformitate cu obiceiurile clientilor chinezi si mediului de utilizare a automobilului.

BMW Seria 1 Sedan este recunoscut imediat ca fiind un model BMW. Are o parte frontala BMW concisa, cu grila dubla a radiatorului, precum si faruri LED rotunde duble si logo-ul marcii intr-o interpretare moderna, sportiva si foarte actuala. Limbajul de design BMW caracteristic este prezent si in silueta sportiva, emotionala si cu aspect modern, care include curba Hofmeister.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri