Business Lease, companie de leasing operational, a inregistrat in primele 6 luni o crestere de 27%, comparativ cu anul trecut, ca urmare a extinderii portofoliului de servicii si a cresterii numarului de clienti.

Printre noii clienti sunt companii precum Pegasus, Parmafood, Diageo Balkans, Alstom Infrastructure sau Pizzaroti contractand flote auto de la Business Lease.

Business Lease Romania administreaza o flota totala de aproape 3.000 de autovehicule, o treime in leasing operational, iar restul prin contracte de management de flota, pentru clienti din domeniul pharma, FMCG, energie, industrie, IT sau agricultura.

Majoritatea noilor contracte de leasing operational sunt de tip full service, incluzand servicii precum management de combustibil sau monitorizare GPS, ceea ce inseamna ca utilizatorii aleg sa externalizeze complet un serviciu suport pentru business-ul propriu, intelegand totodata avantajele leasingului operational ca serviciu de finantare si management al flotei auto.

Aceasta abordare se aplica atat in cazul companiilor care au contractat flote de autoturisme cat si in cazul celor care utilizeaza vehicule comerciale usoare. Circa 6% din flota de leasing operational a Business Lease este formata din utilitare usoare.

In al doilea an de activitate pe piata locala, dupa preluarea Fleet Management Services la finalul anului 2014, Business Lease a demarat investitii in cresterea gradului de informatizare a serviciilor, pentru livrarea de asistenta 24/24 clientilor sai si pentru analiza constanta a calitatii serviciilor livrate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri