New Kopel Group si-a stabilit pana la finalul anului 2017 un target de 4.000 de masini in administrare, pentru rent a car, leasing operational si management de flote.

Flota Sixt New Kopel Operational Leasing a crescut cu 23%, in vreme ce Sixt Rent a Car aproape si-a dublat flota, in ultimii doi ani, ajungand la 800 de masini.

“Asa cum anuntam la inceputul anului, 2016 este unul efervescent. Ne-am stabilit un target pe 3 ani care vizeaza atingerea unei flote de 4.000 de masini, pana la finalul anului 2017, care sa acopere zona de rent a car, leasing operational si management de flote. Vom continua sa ne concentram pe IMM-uri, pe companiile de tip Start-up si pe cresterea cotei de piata a segmentului de leasing operational. In acest moment, aproape 80% dintre clientii nostri acceseaza cel putin 4 dintre diviziile noastre simultan”, a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

In primul semestru al anului, activitatea din showroom-ul Union Motors a crescut cu 54.5% in vreme ce activitatea din service-ul Union Motors s-a intensificat si ea cu 20%. De asemenea, portofoliul de clienti de leasing operational a crescut cu 19%.

Anul acesta, grupul si-a propus vanzari de peste 1.500 de masini noi si rulate si o cifra de afaceri de aproximativ 30 de milioane de euro. In primele 6 luni, cifra de afaceri a fost de 15 milioane de euro.

De asemenea, grupul ia in calcul investitii de aproximativ 9 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de perioada smilara a anului 2015.

New Kopel Group are acum 140 de angajati permanenti, fara a include aici subcontractorii si colaboratorii. Echipa ar putea creste anul acesta cu pana la 14 salariati.

“Pe termen lung, cautam oportunitati pentru extinderea liniilor de business in Romania si vom face din acest obiectiv unul pe termen lung. Astfel ca suntem interesati de companii sinergice cu Grupul, unde putem veni cu valoare adaugata. Piata imobiliara este una cu potential pentru noi si aici am inceput sa fim atenti la oportunitati”, a mai spus Hezi Shayb.

New Kopel Group a aparut pe piata din Romania in 2005. In 2006, New Kopel Group devine licentiat exclusiv Sixt Rent a Car. In 2008, New Kopel Group lanseaza divizia de vanzari auto second hand. Ulterior, in 2010, New Kopel isi deschide un centru 3S specializat in furnizarea de servicii de vanzari, service si piese de schimb, Union Motors. Tot aici, serviciile post-vanzare pentru Dacia si Renault sunt disponibile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri