Autonom Rent-a-Car & Lease a comandat peste 50 de autoturisme Mercedes-Benz de la Casa Auto Iasi, care vor fi livrate pe parcursul anului 2016.

Compania de servicii de inchiriere masini si leasing operational va plati peste 2,2 milioane de euro fara TVA. In prima etapa de livrare, care a avut loc recent, Autonom a primit 4 limuzine Clasa E si 15 autoturisme Clasa A.

"Sunt primele unitati ale noului model Clasa E care intra in flota unei companii de servicii de rent-a-car si leasing operational. Sunt masini dotate peste medie. (...) Suntem de asemenea bucurosi ca adaugam la comanda masinile Clasa A, prezente in flota Autonom in 5 culori diferite, fiind vorba si de aceasta data de modele cu echipari superioare”, a declarat Andrei Haidan, director de vanzari Mercedes-Benz la Casa Auto Iasi.

Mercedes-Benz

Noile masini ale Autonom vor putea fi inchiriate in orasele Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova, Sibiu, Targu Mures.

In toamna, flota Autonom va fi extinsa si cu modelele GLA si GLC. In afara de Clasa A, nou intrata in flota, Autonom mai detine limuzine Clasa E din modelul anterior, Clasa M, Clasa GLE si Clasa C.

Achizitia de masini premium este una dintre directiile cheie de dezvoltare vizate de Autonom. "Casa Auto Iasi este partenerul nostru de peste patru ani. (...) In 2016, parteneriatul cu Mercedes intra intr-o noua etapa: avem acum in parcul nostru pentru inchirieri si transferuri volume semnificative din majoritatea claselor Mercedes: A, GLA, GLC, C, E si GLE. Extinderea serviciilor in gama premium este o componenta importanta a strategiei noastre de a deveni cel mai relevant furnizor de mobilitate din Romania”, a precizat Dan Stefan, fondator si managing partner Autonom.

Autonom este liderul pietei de inchirieri masini din Romania. Compania ofera servicii de mobilitate pentru persoane fizice si juridice, prin intermediul celei mai extinse retele de inchirieri auto din Romania: 41 de centre in 28 de orase. Principalele servicii ale companiei sunt: inchirieri pe termen scurt si mediu, leasing operational, transferuri cu sofer, inchirierea temporara de flote si servicii de fleet management.

Casa Auto Iasi este cel mai mare complex auto din regiunea Moldovei, reunind sub acelasi acoperis 7 branduri de masini: Mercedes-Benz, Jaguar-Land Rover, Mitsubishi, Honda, Hyundai si Mazda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri