Hyundai dezvaluie primele imagini cu noua generatie i30, care va fi prezentata la finalul lunii septembrie in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris.

Modelul a fost proiectat, dezvoltat, testat in Europa si beneficiaza de sisteme de propulsie dinamice si eficiente, completate de elemente de siguranta si conectivitate avansate.

”Atunci cand a fost conceput, echipa Hyundai a avut ca obiectiv dezvoltarea unui model care sa raspunda nevoilor unei categorii cat mai extinse de clienti. Designul reflecta evolutia limbajului specific familiei Hyundai - forma sculpturala a caroseriei, suprafete rafinate si fluide, alaturi de noua grila tip cascada, element dominant al partii frontale”, a declarat Peter Schreyer, presedinte si chief designer officer al Hyundai Motor Group.

hyundai i30

Motorul de 1,4 litri ar putea fi inlocuit cu noul motor de 1 litru, cu trei cilindri, care a debutat pe i20. Modelul i30 a fost al patrulea cel mai bine vandut Hyundai din Europa, in prima jumatate a anului, dupa SUV-ul compact Tuscon, i20 si i10. Noul i30 va fi construit la uzina Hyundai din Republica Ceha.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri