Mercedes-Benz, liderul pietei automobilelor de lux, a ales Bucurestiul ca scena pentru filmarea reclamei de promovare a unui dintre cele mai sportive modele ale companiei – CLA.

Noul Mercedes-Benz CLA este promovat intr-o reclama filmata in Bucuresti, publicata in urma cu trei saptamani pe site-uri precum Vimeo sau YouTube, conform News.ro.

In reclama pentru noul Mercedes-Benz CLA se regasesc mai multe pasaje si cladiri emblematice din Capitala, precum Muzeul National "George Enescu" - Palatul Cantacuzino, cele doua pasaje de anvergura, Basarab si Pipera, sau Calea Victoriei, in zona Pietei Revolutiei.


Reclama a fost realizata de agentia Antoni din Berlin, impreuna cu regizorul Christian Larson, producatorii Felix Knabel si Björn Krüger si casa de productie Anorak Film. Nu doar Mercedes-Benz a ales Bucurestiul drept platou de filmare pentru o reclama gandita sa o vada o lume intreaga - spoturile publicitare pentru motocicletele Kawasaki Versys 1000 si Versys 650, editiile 2015, au fost filmate tot in Bucuresti si pe Transfagarasan, prin Sibiu, prin cateva sate din Transilvania si la Clinceni, langa Capitala.

Bucurestiul, care ocupa locul 5 in intr-un top mondial al oraselor cu cele mai mari probleme de trafic rutier, conform unui studiu TomTom, ofera decorul perfect pentru modelele de masini si motociclete care pariaza pe sportivitate si aventura. In ceea ce priveste aglomeratia in trafic, la o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a inregistrat 103 ore de intarziere intr-un an. Capitala Romaniei este intrecuta doar de Instanbul (110 ore), Mexico City (110 ore), Moscova (109 ore) si St. Petersburg (104 ore), se arata in studiul citat.

Sursa foto: charnsitr / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri