Traficul rutier este restrictionat, sambata, in centrul Capitalei, in zona Palatului Parlamentului, pana in jurul prazului, pentru desfasurarea turului ciclist Bike Fest 2016, conform News.ro.

Comisia Tehnica de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, a avizat desfasurarea turului ciclist Bike Fest, sambata, intre orele 09.00 - 12.00, pe urmatorul traseu: start din curtea Palatului Parlamentului - Camera Deputatilor, Bd. Natiunile Unite, Str. Hasdeu, Splaiul Independentei, Piata Natiunile Unite, Bd. Natiunile intrare in curtea Palatului Parlamentului - intersectia Bd. Natiunile Unite cu Bd. Libertatii, curtea Palatului Parlamentului, iesire prin poarta situata la intersectia Bd. Libertatii cu Calea 13 Septembrie, Calea 13 Septembrie, Str. Izvor, intrare in curtea Palatului Parlamentului - Senat, curtea Palatului Parlamentului, iesirea prin poarta situate pe Str. Izvor -garaje, Str. Izvor, Piata Arsenalului, Calea 13 Septembrie, pana la intersectia Bd. Libertatii, intrare in curtea Palatului Parlamentului, iesire poarta situate la intersectia Bd. Natiunile Unite cu Bd. Libertatii, Bd. Natiunilor Unite, intrare in curtea Palatului Parlamentului din fata Camerei Deputatilor.

Ca urmare, traficul rutier va fi restrictionat intre orele 08.30 - 12.00, pe Bd. Natiunile Unite, sensul de mers catre Str. Hasdeu si Bd. Libertatii, pe Calea 13 Septembrie, pe sensul de mers Bd. Libertatii si Piata Arsenalului si pe Strada Izvor intre Str. Hasdeu si Piata Arsenalului (ambele sensuri de circulatie).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri