Trust Motors, importatorul Peugeot si Citroen in Romania, se asteapta anul acesta la vanzari in crestere cu 10-12% si la o cifra de afaceri in urcare cu 21%, potrivit lui Andrei Iacob, CEO-ul companiei.

Vanzarile Peugeot si Citroen in Romania au crescut anul acesta cu 10-12%, iar cifra de afaceri a Trust Motors va urca la 68 de milioane de euro, de la 56 de milioane de euro in urma cu un an. Trust Motors are o retea de 52 de showroom-uri, dintre care 28 de centre reprezinta marca Peugeot si 22 de locatii comercializeaza Citroen.

Vanzarile marcii Citroen vor urca anul acesta la 1.700 de unitati, de la 1.500 de masini in 2015. Circa 85% dintre clientii marcii au fost anul acesta persoane juridice. Cele mai vandute modele in Romania sunt Citroen C-Elysee si Citroen Cactus.

Afla care sunt si cum arata cele mai noi modele Citroen intr-un interviu exclusiv cu Andrei Iacob, pe Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri