Doi dealeri din reteaua importatorului Autoitalia deschid saptamana aceasta complexe de comercializare si service pentru marcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia si Ssangyong, in urma unor investitii totale de peste 1,5 milioane euro, conform informatiilor furnizate catre NewsIn de grupul Autoitalia.

Compania AutoGenova - membra a grupului Autoitalia - deschide pe 12 octombrie la Ploiesti un complex format din showroom, service si depozit cu piese de schimb, in care a investit 1,2 milioane euro.

Modelele vor fi expuse pe o suprafata de 420 de metri patrati, iar spatiul de service va fi de 700 metri patrati.

AutoGenova si-a inceput activitatea in 2004, iar anul acesta a vandut peste 300 de masini, in crestere cu 73% fata de perioada ianuarie - august 2005. Dealer-ul prahovean asteapta la anul vanzari duble fata de 2006.

A doua companie care-si inaugureaza un complex este AutoTorino din Odorheiul Secuiesc, judetul Harghita. Valoarea investitiei este de 457.000 euro, suprafata de expunere a masinilor este de 343 metri patrati, in timp ce spatiul de service este de 344 metri patrati.

Autoitalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si Ssangyong are 25 de showroom-uri in tara.

Compania a vandut in primele opt luni ale anului 5.961 de unitati, cu 34% peste cele 4.448 comercializate in perioada similara a anului precedent.

Grupul avea dupa primele opt luni ale anului 6% din piata romaneasca a masinilor noi din import.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri