Doi dealeri din reteaua importatorului Autoitalia deschid saptamana aceasta complexe de comercializare si service pentru marcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia si Ssangyong, in urma unor investitii totale de peste 1,5 milioane euro, conform informatiilor furnizate catre NewsIn de grupul Autoitalia.

Compania AutoGenova - membra a grupului Autoitalia - deschide pe 12 octombrie la Ploiesti un complex format din showroom, service si depozit cu piese de schimb, in care a investit 1,2 milioane euro.

Modelele vor fi expuse pe o suprafata de 420 de metri patrati, iar spatiul de service va fi de 700 metri patrati.

AutoGenova si-a inceput activitatea in 2004, iar anul acesta a vandut peste 300 de masini, in crestere cu 73% fata de perioada ianuarie - august 2005. Dealer-ul prahovean asteapta la anul vanzari duble fata de 2006.

A doua companie care-si inaugureaza un complex este AutoTorino din Odorheiul Secuiesc, judetul Harghita. Valoarea investitiei este de 457.000 euro, suprafata de expunere a masinilor este de 343 metri patrati, in timp ce spatiul de service este de 344 metri patrati.

Autoitalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si Ssangyong are 25 de showroom-uri in tara.

Compania a vandut in primele opt luni ale anului 5.961 de unitati, cu 34% peste cele 4.448 comercializate in perioada similara a anului precedent.

Grupul avea dupa primele opt luni ale anului 6% din piata romaneasca a masinilor noi din import.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »



Citește și
Setari Cookie-uri