Ford Kuga, model aflat la ce-a de-a doua generatie, a primit anul acesta un facelift si pentru prima data echiparea de top Vignale si echiparea sport ST Line. In Romania, Kuga restilizat ajunge in prima parte a lunii decembrie.

Ford a lansat denumirea Vignale pentru modelele sale, prin care vrea sa transforme masinile in produse premium, datorita pachetului de dotari si serviciilor personalizate. In prezent, modele Vignale sunt Mondeo, S-MAX si Kuga si pot fi gasite doar in cele 200 de FordStore din Europa, in Romania fiind doua dintre acestea.

Kuga facelift arata acum putin mai american, are blocuri optice mai mari, o alta grila, mai mare si mai impunatoare si o noua capota. Faceliftul va iesi in evidenta si prin doua culori noi, Guard Gray sau Copper Pulse, si jante noi de 17, 18 si 19 inch.

Ford Kuga Facelift Vignale

Alte dotari care vor fi disponibile pe noul Kuga sunt luminile LED, farurile bi-xenon, stopurile cu LED, portbagaj actionat electric. La interior vom avea sistemul multimedia SYNC3 cu ecran tactil de 8 inch, o frana de mana electronica, asistenta la parcare, avertizare la iesirea din parcare cu spatele, avertizare si franare automata pana la 50 de km/h.

Ford kuga facelift vignale

Motorizari Ford Kuga facelift

Pe lista de propulsoare diesel, Kuga facelift are un motor de 1,5 litri 120 CP disponibil 4x2, un 2 litri diesel de 150 CP, 4x2 sau 4x4, si un 2 litri diesel 180 CP, 4x4. Pe benzina, sunt disponibile motorizarile de 1,5 litri 150 CP, 4x2 si 180 CP, 4x4.

La fel ca si alti constructori de automobile, Ford prezice ca vanzarile de SUV-uri vor depasi 25% din totalul vanzarilor de vehicule pe continent pana in 2020. De aceea, Ford a adus pe piata europeana SUV-ul Edge si crossover-ul EcoSport, fabricat la Craiova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri