Pe DN 7 C Transfagarasan se circula in conditii de iarna, soferii care folosesc soseaua fiind obligati sa aiba anvelope de iarna pe masini, iar drumul national (DN) 25 Galati - Tecuci este in continuare inchis, sambata, intre localitatile Sendreni si Hanu Conachi, din cauza apei de pe carosabil, anunta Infotrafic.

Vineri, DN 7 C Transfagarasan a fost deszapezit si redeschis, dar soferii care circula pe acest drum sunt obligati sa aiba masinile echipate cu anvelope de iarna. Totodata, Infotrafic aminteste ca, din pricina conditiilor meteorologice nefavorabile (zapada si vant puternic), DN 67 C Transalpina a fost inchis (din data de 8 octombrie) intre Ranca si Obarsia Lotrului, intre kilometrii 34+500 - 59+800, scrie News.ro.

DN 25, Galati – Tecuci, apa pe carosabil

Centrul Infotrafic anunta ca sambata dimineata, pe DN 25, Galati – Tecuci, este apa pe carosabil, in urma inundatiilor, si este inchis la kilometrii 31+200 – 68+197, intre localitatile galatene Sendreni si Hanu Conachi. Ruta ocolitoare (pentru ambele sesuri) este DN 25 A Hanu Conachi - Fundeni - Nanesti, DN 23 Nanesti - Muchea - intersectie cu DN 2 B (Braila), DN 2 B (E87) intersectie cu DN 23 - intersectie cu DN 25 (Sendreni), DN 25 Sendreni - Galati,

Pe DN 10 Buzau – Brasov, din cauza lucrarilor care se executa la viaductul Stanca Teherau, in zona Siriu (kilometrii 85+534-86+948), circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone este interzisa, in timp ce pentru celelalte masini viteza maxima de deplasare este de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN 1 B Buzau – Ploiesti, DN 1 A Ploiesti – Cheia – Sacele, DN 1 Sacele – Brasov, potrivit Infotrafic.

In judetul Arges, pana in data de 15 noiembrie 2016, pe Valea Oltului, DN 7 Pitesti - Ramnicu-Valcea, intre kilometrii 128 si 134, pe raza comunei Draganu, se fac lucrari de decopertare si asfaltare, iar traficul rutier se desfasoara pe o banda, alternativ, fiind dirijat de piloti de circulatie, mai arata sursa citata. Traficul se desfasoara cu restrictii pe DN 7 si in judetul Sibiu, unde se circula pe o banda, alternativ, in zona Turnu Spart (intre localitatile Boita si Lazaret), din cauza unor lucrari care se executa la podul peste paraul Meghis.

Infotrafic atrage atentia ca in zona apar frecvent probleme de fluenta a circulatiei auto. Tot pe Valea Oltului, pe DN 7, in judetul Valcea, pana in data de 1 decembrie 2016, pentru a se permite executarea lucrarilor de consolidare a viaductului Carligu Mic, circulatia rutiera se desfasoara restrictionat, pe o banda, alternativ (pe toata lungimea viaductului). Si in acest loc se formeaza adesea coloane de autovehicule, potrivit Infotrafic.

Sunt restrictii si pe DN 13 C, pe sectorul Vanatori (judetul Mures) - Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), pe unde autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 10 tone nu au voie sa circule, din cauza unui podet avariat de o viitura. Tot din cauza unui pod avariat de o viitura, in judetul Suceava, traficul greu masinilor cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone este restrictionat pe DN 17 A, pe tronsonul Vatra Moldovitei - Ciumarna (intre kilometrii 23 si 27).

Infotrafic mai aminteste ca, in judetul Constanta, pana 30 noiembrie 2016, circulatia rutiera pe podul de la Agigea (pe DN 39, kilometrii 8+988) este inchisa total, pentru toate categoriile de vehicule, deoarece se fac lucrari de reabilitare. Rutele ocolitoare recomandate sunt: - catre Mangalia: nod rutier A 4 (intersectie cu DN 39, Agigea) - A 4 (intrare port Constanta-Sud) - podul nou peste Canalul Dunare-Marea Neagra - bretea de acces la DN 39 A - DN 39 A - intersectie cu DN 39 - DN 39 Eforie-Nord - Mangalia.

Catre Negru Voda se poate vircula pe ruta: nod rutier A 4 (intersectie cu DN 39, Agigea) - A 4 (intrare port Constanta-Sud) - podul nou peste Canalul Dunare-Marea Neagra - bretea de acces la DN 39 A - DN 39 A - intersectie cu DN 39 - DN 39 Eforie-Nord - Agigea - DN 38 Agigea - Negru Voda. Potrivit Infotrafic, traficul feroviar este intrerupt intre statiile Seica Mare si Copsa Mica, judetul Sibiu, deoarece se fac lucrari in vederea efectuarii legaturii liniei secundare 208 Sibiu - Copsa Mica cu Magistrala 300 (Culoarul 4 PAN EUROPEAN). Circulatia trenurilor se desfasoara normal, cu transbordarea auto a calatorilor intre statiile de cale ferata mentionate.

Sursa foto: Flickr / Chris Waits

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri