Automobile Bavaria Baneasa, cel mai mare showroom BMW din sud-estul Europei, a prezentat modelul de lux decapotabil Rolls-Royce Dawn si a anuntat ca in cei 10 ani de la inaugurare a vandut in medie 2-3 masini pe zi, in total peste 10.000 de automobile si a avut in service peste 100.000 de intrari.

Rolls-Royce Dawn dispune de un motor V12 de 6.6-litri 570 CP, twin-turbocharged, care ii permite sa atinga 100 km/h in 4,6 secunde, chiar daca are o greutate de 2.360 kg. Automobilul este inspirat de legendarul Rolls-Royce Silver Dawn de la inceputul anilor '50. Dawn este singura decapotabila Rolls-Royce a momentului si al treilea model de acest tip lansat in ultimii 45 de ani.

In Romania, decapotabila Rolls-Royce Dawn are un pret de lista de 405.000 euro. In prezent, in Romania sunt inmatriculate 66 de automobile Rolls-Royce. In anul 2016, Automobile Bavaria a vandut in Romania un automobil nou marca Rolls-Royce.

Rolls-Royce Dawn

Showroom-ul BMW din Baneasa are o suprafata totala de aproape 4000 de metri patrati. “Un client multumit devine un client fidel iar Iar un client fidel ramane in familia BMW. De-a lungul celor zece ani de activitate, aici in Baneasa, am avut si perioade grele dar si momente pline de satisfactie. Este ceva normal. La peste 12.000 de intrari in service anual si 10.000 de automobile vandute intre anii 2006-2016, este imposibil sa nu avem si nemultumiri. Totusi, am reusit sa schimbam multe lucruri din 2006 pana in prezent iar rezultatele s-au vazut atat in vanzari, dar mai ales in feedback-ul primit de la clienti. Am imbunatatit multe servicii si am ramas in linia marcii BMW pe care o reprezentam de 22 de ani in Romania,” a declarat Michael Schmidt, presedinte & CEO Automobile Bavaria Group.

Automobile Bavaria Group estimeaza pentru acest an un volum de vanzari de peste 1600 de automobile BMW noi, 200 de automobile noi MINI si un numar de 900 de automobile rulate. Cifra de afaceri estimata la final de an 2016 este de 120 milioane euro. Cele mai bine vandute modele BMW raman SUV-ul BMW X5 si sedanul BMW Seria 5.

BMW

Automobile Bavaria Group opereaza sub umbrela MHS Holding, grup de companii care genereaza anual o cifra de afaceri de peste 360 de milioane de euro, ingloband alte doua entitati: MAN Romania – MHS Truck & Bus Group si Schmidt Gruppe Deutschland.

Automobile Bavaria Group Romania detine 12 dealeri BMW si un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrala si de Sud-Est. Asigura locuri de munca pentru 450 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 94 milioane euro (EOY2015).

MHS Truck & Bus Group Romania este importatorul general MAN in Romania. Detine opt centre proprii de competenta pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare si mai performant importator MAN din Europa Centrala si de Sud-Est. Asigura locuri de munca pentru 355 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 104 milioane euro.

Schmidt Gruppe Deutschland detine cinci dealeri BMW si un dealership Rolls-Royce in sudul Germaniei. Asigura locuri de munca pentru 200 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 109 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri