Atunci cand a aparut pentru prima data in fata noastra, la Salonul Auto de la Paris de anul acesta, Mitsubishi GT-PHEV Concept a atras multe priviri. Masina concept prezenta la show-ul parizian ne-a dezvaluit, in mare masura, planurile pe care constructorul le are pentru viitorul apropiat, conform Cars.ro.

Cei prezenti in capitala Frantei au sesizat ideea pe care producatorul japonez ne-a insuflat-o inca de la aparitia primelor imagini ale conceptului lansat acolo. Mitsubishi GT-PHEV va influenta gama de masini a brandului si reprezinta „urmatoarea generatie high-end de SUV-uri”.

Cele de mai sus au fost, la timpul lor doar zvonuri pana acum, cand japonezii ne-au si confirmat oficial planurile. Zilele trecute cei de la Mitsubishi au declarat ca urmatoarele modele vor imprumuta elemente de design pe care le descoperim la GT-PHEV Concept. Si pentru ca aceste schimbari vor veni, probabil, odata cu lansarea noii generatii ale Mitsubishi Outlander, haideti sa vedem impreuna ce ne vor aduce nou viitoarele modele ale brandului nipon.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Citeste si:
Hyundai prezinta primele imagini cu noua generatie i30
Hyundai i30, primele imagini...
Sursa foto: Cars.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cele mai interesante concepte la Salonul Auto de la Paris 2018