Peugeot a lansat in Romania cea de-a doua generatie a SUV-ului 3008, model de segment C, la un pret de 20.399 euro cu TVA pentru motorizarea de 1,2 litri benzina 130 CP.

Noul Peugeot 3008 iese in evidenta prin grila frontala verticala; capota plana; spatii de protectie (accesorii ale barelor de protectie, pasaje de roti, protectie la baza portierelor); roti late; garda la sol inalta; bare de plafon finisate.

Tehnologii Peugeot 3008

Printre sistemele de care dispune 3008 sunt franare de urgenta (Active Safety Brake) si avertizare in caz de coliziune (Distance Alert); avertizare pentru banda de plecare (Active lane departure warning); sistemul de avertizare al conducatorului auto (Driver Attention Warning); sistemul adaptativ pentru faza lunga (Automatic adaptive headlamp main beam); sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie cu functia Recomandari (Speed Limit recognition and recommendation); autopilotul (Adaptive Cruise Control) cu functia Stop (la cutiile de viteza automate); sistemul de monitorizare a punctului mort (Active Blind-spot Monitoring).

In mediu urban, conducatorul auto primeste, de asemenea, asistenta in timpul anumitor manevre, de la sistemele Visio Park (vizibilitate totala 360°) si Park Assist. Ca accesorii optionale pentru noul Peugeot 3008, francezii au un scooter electric pliant e-Kick realizat de Micro si o bicicleta electrica plianta e-Bike dezvoltata de Peugeot.

Portbagajul este prevazut cu un spatiu de depozitare special pentru a oferi e-Kick-ului sau e-Bike-ului un loc de fixare si de reincarcare a bateriilor in timpul deplasarii autovehiculului.

Citeste si:
Ce masini SUV de trei ani vechime sub 10.000 de euro gasim pe Internet
Masini SUV de trei ani...

Motorizari si preturi Peugeot 3008

Motorizarile pe benzina ale noului Peugeot 3008 sunt 1.2 l PureTech 130 CP, 1.6 l THP 165 CP, iar cele diesel sunt 1.6 l BlueHDi 100 CP, 120 CP, 2.0 l BlueHDi 150 CP, 180 CP.

Preturi Peugeot 3008

Prima generatie Peugeot 3008 a fost lansata in 2009. Modelul este fabricat in Franta, la uzinele din Sochaux, iar fabricile franceze Trémery si Douvrin furnizeaza motorizarea.

Citeste si:
Ion Tiriac isi doreste un SUV electric care soseste in 2020
Ion Tiriac isi doreste un SUV...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Test drive cu Peugeot 5008, un SUV cu 7 locuri si un interior elegant