TOTAL Romania, producator de lubrifianti cu o fabrica in localitatea Cristian, judetul Brasov, l-a numit de la 1 decembrie director general pe Marco Pannunzio.

Acesta il va inlocui in functie pe domnul Franck Haettel, care va prelua pozitia de Security Coordinator pentru sucursala de Marketing & Service, din cadrul companiei TOTAL GROUP, de la sediul central, din Paris.

Pannunzio lucreaza pentru TOTAL Group din 1985. De-a lungul timpului, a ocupat mai multe pozitii cheie in cadrul companiei, atat in Italia, cat si in alte tari: general manager al Central Europe Hub – coordoneaza activitatile de marketing ale TOTAL Cehia, Slovacia si Ungaria. Stabilit la Praga, director de specialitate Totalerg SPA in Italia, presedinte & CEO Totalgaz SPA & Bitumec, vice-presedinte ASSOGASLIQUIDIGPL, director comercial TOTAL SPA in Italia, manager distributie TOTAL U.K.

"Performanta economica pozitiva a Romaniei si ambitia TOTAL Group de a dezvolta pozitia noastra in tara ma fac increzator in capacitatea companiei noastre de a creste cota de piata si de a fi un jucator important in industrie”, a afirmat Marco Pannunzio.

TOTAL Romania a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 267 de milioane de lei. Compania are 120 de angajati.

Marcile TOTAL, ELF si LUBRIFIN, au o cota de piata de circa 12% in Romania. Compania exporta o parte substantiala a productiei sale din Brasov in tarile vecine, iar in 2014 a investit in stocarea si distributia de bitum catre segmentul de constructii de drumuri.

TOTAL Romania a fost infiintata in anul 2005, ca un joint-venture intre TOTAL (Franta) si LUSTIC (Romania), numele initial al companiei fiind TOTAL LUBRIFIN. Astazi, compania cu sediul in Bucuresti detine o fabrica la Cristian, judetul Brasov, un depozit de bitum la Ozun, judetul Covasna, si acopera domenii complexe de activitate cu o prezenta comerciala pe intregul teritoriu al Romaniei: baza regionala a productiei de lubrifianti si unsori conform standardelor de calitate TOTAL Group, distributie si vanzare de lubrifianti si fluide speciale, import, stocare, distributi si vanzare de bitum, teste si analize fizico-chimice pentru lubrifianti, lichide speciale si unsori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri