Euro NCAP a efectuat recent teste de siguranta pe sase modele noi, Audi Q2, Hyundai Ioniq, Ford Edge, Suzuki Ignis, SsangYong Tivoli si SsangYong XLV.

Trei dintre masinile testate, Suzuki Ignis, SsangYong Tivoli si SsangYong XLV, au primit in echiparea standard 3 stele, in timp ce Audi Q2, Hyundai Ioniq si Ford Edge au primit 5 stele la protectia pasagerilor in caz de accidente.

SsangYong Tivoli si SsangYong XLV au obtinut 4 stele in varianta cu pachetul de siguranta optional. Suzuki Ignis a primit un rating de 5 stele la testul cu pachet de siguranta.

3 stele Suzuki Ignis - protectie adulti 79%

3 stele SsangYong Tivoli - protectie adulti 74%

3 stele SsangYong XLV - protectie adulti 74%

5 stele Ford Edge - protectie adulti 85%

5 stele Hyundai Ioniq - protectie adulti 91%

5 stele Audi Q2 - protectie adulti 93%

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri