Premierul Dacian Ciolos a declarat, la Digi24, ca, pentru Guvern, capitolul infrastructurii si al autostrazilor a fost un "succes", pentru ca Executivul nu a avut ca obiectiv "inaugurari" de kilometri, avand in vedere ca, 2015, la venirea actualului Cabinet, multe santiere erau blocate, iar situatia s-a remediat intre timp.

Intrebat daca, din punctul de vedere al infrastructurii si al kilometrilor de autostrada, poate spune ca Guvernul a inregistrat un esec, Ciolos a infirmat. "La autostrazi, eu as spune ca e un succes. (...) Nu acesta a fost obiectivul (cresterea numarului de kilometri de autostrada inaugurati - n.r.) si nu aveam cum, si asta trebuie sa fie clar pentru toata lumea", scrie News.ro.

"Autostrazile nu le faci pentru ca ai un an de zile un ministru bun sau o echipa foarte dinamica. Daca noi nu am avut proiecte pe care sa se lucreze in anii trecuti, nu aveam cum sa inauguram anul asta. O sa vedeti anul viitor", a explicat Ciolos. Premierul a spus ca aceasta discutie va putea avea loc la mijlocul anului viitor, cand se vor vedea rezultatele.

"Cand am venit in noiembrie, pe aproape toate santierele nu se lucra. Deci santiere care erau contractate, unde erau firme care trebuiau sa execute lucrari, nu se lucra. Erau blocate din motive administrative. Erau blocate licitatii, pentru ca nu era clara legislatia, nu erau autorizatiile de la diverse ministere", a explicat el. Dacian Ciolos a precizat ca Executivul condus de el a lansat masterplanul pe Transporturi, a efectuat mai multe studii de fezabilitate si a deblocat lucrari prin negocieri cu firmele care executa lucrari, si de aceea nu poate numi activitatea Guvernului un esec in acest domeniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri