In ciuda faptului ca a iesit usor accidentata din scandalul emisiilor din cauza companiei mama-Volkswagen, Skoda se poate lauda ca a reusit sa se descurce destul de bine in ceea ce priveste vanzarile. Conform declaratiilor facute acum de reprezentantii companiei, Skoda a reusit sa comercializeze un milion de masini pana la jumatatea lunii noiembrie, conform Cars.ro.

Chiar daca in trecutul recent, compania Mercedes-Benz a anuntat ca se situeaza pe un loc fruntas in vanzari, iata ca si cei de la Skoda pot afirma ca sunt pe cale sa depaseasca un nou record in acest an iar acest anunt ii face sa viseze la un eventual loc pe podium, de ce nu!

Cehii de la Skoda anuntasera deja ca in prima jumatate a anului au crescut cu 4,6%, pietele din China, Europa si Rusia fiind cele care au adus un plus in acest sens. Si partea din vestul Europei s-a situat bine in prima jumatate a anului, aici cei de la Skoda inregistrand o crestere de 7,5%, in timp ce doar in Germania, cehii au vandut cu 6,9% mai multe autovehicule.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri