Wim Bosman, furnizor de servicii logistice 3PL+, va opera sub numele Mainfreight incepand cu luna decembrie 2016. Mainfreight este un furnizor global de servicii logistice, cu 239 filiale in intreaga lume. Grupul Wim Bosman a devenit membru Mainfreight odata cu achizitia din 2011.

Pentru primele 9 luni ale anului 2016 Mainfreight Romania anunta o cifra de afaceri de 52 mil lei, in crestere cu 13% fata de perioada similara a anului 2015, precum si dublarea profitului obtinut in acelasi interval. Numarul de angajati a crescut de la 193 la 220.

De asemenea, in acest an, filiala din Romania a Grupului Mainfreight a demarat lucrarile pentru extinderea facilitatilor de depozitare cu inca 5.000 mp in Parcul Logistic din Ploiesti, investitie estimata la o valoare de 2 mil euro. Tot in acest an, compania locala a alocat un buget de 0,5 mil. euro pentru marirea si modernizarea flotei.

Furnizorul global de servicii integrate de logistica si distributie, Mainfreight, a fost fondat de Bruce Plested in 1978 in Noua Zeelanda. In anii care au urmat, Mainfreight si-a extins amprenta globala, deschizand sedii in toata Asia, Australia, Europa si Statele Unite. In 2011, Mainfreight a devenit un lant de distributie global, dupa achizitia Grupului Wim Bosman. In prezent, organizatia detine 239 de filiale, cu o echipa de peste 6.400 de membri in intreaga lume si o cifra anuala de afaceri de peste 1 miliard de euro.

Wim Bosman, fondatorul Grupului Wim Bosman, si-a cumparat primul camion in 1963. In 53 de ani, organizatia a devenit un important furnizor de servicii logistice in Europa, cu o echipa de peste 2.000 de membri. In aprilie 2011, Grupul Wim Bosman a fost achizitionat de catre Mainfreight si, drept urmare, organizatia a capatat un rol pe plan global, fiind sustinuta de o retea puternica oferind solutii integrate de depozitare, transport si distributie specifice clientului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri